Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Jamón, jamón :
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

Jamón, jamón : secretos, rutas y recetas /

Bibliographic Details
Main Author: Carrizosa, Pilar,
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Madrid : LID Editorial, 2015.
Series:Colección Acción empresarial.
Subjects:
Jamones > Recetas.
Jamones > España.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=271458
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=271458

Similar Items

  • Cortador de jamón /
    Published: (2016)
  • El jamón de Trevélez
    by: Pérez, Rafael.
    Published: (2009)
  • Tecnología del jamón ibérico : de los sistemas tradicionales a la explotación racional del sabor y el aroma /
    Published: (2001)
  • El subsector cárnico del jamón curado de cerdo blanco en la comarca de la Alpujarra : evolución, análisis y diagnóstico sectorial /
    by: González Blasco, Juan 1954-
    Published: (1998)
  • Natalio Rivas y Gregorio Marañón : la diplomacia del jamón /
    by: González Blasco, Juan 1954-
    Published: (2004)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_lk7fev0f5jftu6omv55jj8nkgf