Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Search
  • Elaboración de productos de p...
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

Elaboración de productos de panadería

Bibliographic Details
Main Author: Delgado González, Fernanda.
Other Authors: Caro Sánchez - Lafuente, Antonio., e-libro, Corp.
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Antequera, Málaga : Innovación y Cualificación, 2012.
Subjects:
Baked products.
Panadería.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=54296
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=54296

Similar Items

  • Elaboración de productos de bollería
    by: Gallegos Rodríguez, Rafael Gonzalo.
    Published: (2012)
  • Almacenaje y operaciones auxiliares en panadería y bollería : INAF0108 /
    by: Medrano Medrano, Alejandro,
    Published: (2024)
  • Recopilación de técnicas en panadería /
    by: Castiblanco, Edwin.
    Published: (2019)
  • Elaboración de productos de bollería : INAF0108 /
    by: Gallegos Rodríguez, Rafael Gonzalo,
    Published: (2023)
  • Seguridad e higiene en un obrador de panadería y bollería : INAF0108 /
    by: Jiménez Padilla, Bernabé,
    Published: (2023)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...