Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Search
  • Gastronomía e imperio :
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

Gastronomía e imperio : La cocina en la historia del mundo /

Bibliographic Details
Main Author: Laudan, Rachel,
Other Authors: Iruegas, Ix-Nic,, Padilla, Ignacio,
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Cuidad de México : FCE - Fondo de Cultura Económica, 2020.
Series:Sección Obras de Historia.
Subjects:
Cooking > History.
Food > Social aspects.
Alimentos > Aspectos sociales.
Cocina > Historia.
Hábitos alimenticios > Historia.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=131560
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=131560

Similar Items

  • Breve historia de los alimentos y la cocina /
    by: González Palacios-Romero, Sandalia.
    Published: (2017)
  • Historia cómica de la cocina /
    by: Gallud Jardiel, Enrique, 1958-
    Published: (2020)
  • La química y la cocina /
    by: Córdova Frunz, José Luis.
    Published: (2017)
  • Transición de la alimentación en Bogotá /
    by: Martínez Velandia, Luis Ernesto,
    Published: (2021)
  • Alimentación y cultura
    by: Gómez Posse, Pablo E.
    Published: (2002)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...