Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Gastronomía para amar a Méxi...
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

Gastronomía para amar a México /

Bibliographic Details
Other Authors: Ayala Margain, Arturo,, Mendiola Hernández, Carlos Andrés,, Trujillo León, Andrea,, Vásquez Romero Castany, Mariana,, Villafuerte, Katia,, Tecnológico de Monterrey,
Format: eBook
Language:Spanish
Published: México : Plaza y Valdés, 2019.
Subjects:
Gastronomy.
Gastronomy > Mexico.
Gastronomía.
Gastronomia > México.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=174187
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=174187

Similar Items

  • Manual de gestión operativa en alimentos y bebidas /
    by: Rentería, Gabriela,
    Published: (2013)
  • La alimentación de los mexicanos en la alborada del tercer milenio /
    Published: (2001)
  • Areas gastronómicas la gastronomía del siglo XXI: una visión técnica del nuevo escenario comercial /
    by: Gularte, Hugo Celso.
    Published: (2009)
  • Gastronomía para aprender a ser feliz /
    by: Rodríguez, Antonio.
    Published: (2015)
  • Gastronomía y turismo : una reflexión cultural /
    Published: (2020)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...