Preventing foreign material contamination of foods

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Peariso, Doug.
Formato: Electrónico
Idioma:English
Fecha de publicación: Ames, Iowa : Blackwell Pub., 2006.
Edición:1st ed.
Materias:
Acceso en línea:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=177836
LEADER 01329nam a22003494a 4500
001 ELB177836
003 FINmELB
005 20200520144314.0
006 m o d |
007 cr cn|||||||||
008 041004s2006 iaua sb 001 0 eng
015 |a GBA536359  |2 bnb 
016 7 |z 013185587  |2 Uk 
020 |z 0813816394 (alk. paper) 
035 |a (OCoLC)56671965 
040 |a FINmELB  |c FINmELB  |d FINmELB 
050 4 |a TP372.5  |b .P35 2006 
082 0 4 |a 664/.07  |2 22 
100 1 |a Peariso, Doug. 
245 1 0 |a Preventing foreign material contamination of foods  |h [electronic resource] /  |c Doug Peariso. 
250 |a 1st ed. 
260 |a Ames, Iowa :  |b Blackwell Pub.,  |c 2006. 
300 |a xvi, 306 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
588 |a Description based on metadata supplied by the publisher and other sources. 
590 |a Electronic reproduction. Santa Fe, Arg.: elibro, 2021. Available via World Wide Web. Access may be limited to eLibro affiliated libraries. 
650 0 |a Food industry and trade  |x Quality control. 
650 0 |a Food contamination  |x Prevention. 
655 4 |a Electronic books. 
797 2 |a elibro, Corp. 
856 4 0 |u https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=177836 
950 |a eLibro English