Design and analysis of sensory optimization
Autor principal: | Gacula, Maximo C. |
---|---|
Formato: | Electrónico |
Idioma: | English |
Fecha de publicación: |
Trumbull, Conn., USA :
Food & Nutrition Press,
c1993.
|
Series: | Publications in food science and nutrition.
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=178508 |
Ejemplares similares
-
Mastering statistical process control a handbook for performance improvement using cases /
por: Stapenhurst, Tim.
Fecha de publicación: (2005) -
Fundamentos de control estadístico de procesos para gestores y administradores tecnológicos /
por: Uribe Gómez, Julián Alberto,
Fecha de publicación: (2021) -
Multivariate and probabilistic analyses of sensory science problems
por: Meullenet, J.-F. 1968-
Fecha de publicación: (2007) -
Sensory analysis of foods of animal origin /
Fecha de publicación: (2011) -
Industrial statistics practical methods and guidance for improved performance /
por: Joglekar, Anand M.
Fecha de publicación: (2010)