Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Manual alimentos :
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

Manual alimentos : métodos y propiedades de cocinado.

Bibliographic Details
Other Authors: Editorial CEP, S.L.
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Madrid : Editorial CEP, S.L., [2014]
Subjects:
Food.
Alimentos.
Cooking.
Cocina.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=51005
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=51005

Similar Items

  • Alimentos : métodos y propiedades de cocinado (pinches) /
    Published: (2010)
  • Alimentos : métodos y propiedades de cocinado : actualización para cocineros /
    Published: (2010)
  • Alimentos : métodos y propiedades de cocinado /
    Published: (2012)
  • Alimentos : introducción, técnica y seguridad /
    by: Medin, Roxana.
    Published: (2011)
  • Diagnóstico sobre la administración de alimentos en una instalación hotelera
    by: Rodriguez Hechevarria, Katia.
    Published: (2009)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_hiilk6e8lanobvmatbdgrh1kj7