Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Search
  • Tecnologia de fluids alimentar...
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Export Ready — 
Cover Image
QR Code

Tecnologia de fluids alimentaris /

Bibliographic Details
Main Author: Raventós Santamaria, Mercè.
Format: eBook
Language:Catalan
Published: Barcelona : Universitat Politècnica de Catalunya, 2005.
Subjects:
Food industry and trade.
Technology.
Tecnología.
Industria y comercio alimenticios.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=61427
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=61427

Similar Items

  • Industria alimentaria : tecnologías emergentes /
    by: Santamaria, Mercé Raventós.
    Published: (2003)
  • Evaluación objetiva de la calidad sensorial de alimentos procesados
    by: Zamora Utset, Esperanza.
    Published: (2007)
  • Desarrollo de una tecnología para la conservación de jícama por procesamiento mínimo
    by: Huerta Espinosa, Víctor Manuel.
    Published: (2005)
  • Food product development based on experience
    Published: (2002)
  • La concentración de agroindustrias rurales de producción de quesos en el noroeste del Estado de México un estudio de caracterización /
    Published: (2009)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...