Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Ingeniería gastronómica /
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

Ingeniería gastronómica /

Bibliographic Details
Main Author: Aguilera, José Miguel.
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Santiago, Chile : Ediciones Universidad Católica de Chile, 2011.
Subjects:
Tecnología de los alimentos.
Composición de los alimentos.
Food > Biotechnology.
Food > Composition.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=67731
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=67731

Similar Items

  • Tecnología de alimentos /
    by: Castro Ríos, Katherin.
    Published: (2011)
  • Tablas de composición de alimentos CESNID Taules de composició d'aliments del CESNID /
    Published: (2004)
  • Principios básicos de la Química y Bioquímica de alimentos /
    by: Díaz Neira, Luis Samuel,
    Published: (2010)
  • Temas en tecnología de alimentos manual de conceptos para análisis sensorial de los alimentos, manual de descritores para analise sensorial de alimentos /
    Published: (1999)
  • Análisis instrumental de los alimentos /
    by: Zumbado Fernández, Héctor.
    Published: (2021)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...