Food economics /
Autor principal: | Hansen, Henning Otte, 1959- |
---|---|
Formato: | eBook |
Idioma: | English |
Fecha de publicación: |
London ; New York :
Routledge,
2013.
|
Series: | Routledge textbooks in environmental and agricultural economics ;
6. |
Materias: | |
Acceso en línea: | https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=132351 |
Ejemplares similares
-
Alternative food networks : knowledge, practice, and politics /
por: Goodman, David, 1938-
Fecha de publicación: (2012) -
Local agri-food systems in a global world : market, social and environmental challenges /
Fecha de publicación: (2012) -
Mercados agroalimentarios y globalización perspectivas para las producciones mediterráneas /
por: Mili, Samir.
Fecha de publicación: (2005) -
Competition and efficiency in international food supply chains : improving food security /
por: Williams, John, 1949-
Fecha de publicación: (2012) -
Alimentos abasto e importaciones en México /
por: Chema.
Fecha de publicación: (2009)