Food in the USA : a reader /
Otros autores: | Counihan, Carole, 1948- |
---|---|
Formato: | eBook |
Idioma: | English |
Fecha de publicación: |
New York :
Routledge,
2002.
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=133072 |
Ejemplares similares
-
Food in the social order : studies of food and festivities in three American communities /
por: Douglas, Mary, 1921-2007,
Fecha de publicación: (2003) -
Consumption, food, and taste : culinary antinomies and commodity culture /
por: Warde, Alan.
Fecha de publicación: (1997) -
The history and culture of Japanese food /
por: Ishige, Naomichi, 1937-
Fecha de publicación: (2014) -
Health outcomes and the Pakistani population /
por: Din, Ikhlaq,
Fecha de publicación: (2014) -
La antropología de la alimentación en España : perspectivas actuales /
Fecha de publicación: (2012)