Functional foods of the East
Otros autores: | Ho, Chi-Tang, 1944-, Shahidi, Fereidoon, 1951-, Shi, John. |
---|---|
Formato: | Electrónico |
Idioma: | English |
Fecha de publicación: |
Boca Raton, FL :
CRC Press,
2010.
|
Series: | Nutraceutical science and technology ;
10. |
Materias: | |
Acceso en línea: | https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=154480 |
Ejemplares similares
-
Biotechnology in functional foods and nutraceuticals
Fecha de publicación: (2010) -
Milk and dairy products as functional foods /
Fecha de publicación: (2014) -
Los alimentos funcionales : nuevos alimentos para un nuevo estilo de vida /
por: Menéndez Patterson, María Ángeles.
Fecha de publicación: (2013) -
Mushrooms as functional foods
por: Cheung, Peter C. K.
Fecha de publicación: (2008) -
Nutraceutical and functional food processing technology /
Fecha de publicación: (2015)