New food product development from concept to marketplace /
Autor principal: | Fuller, Gordon W. |
---|---|
Formato: | Electrónico |
Idioma: | English |
Fecha de publicación: |
Boca Raton, FL :
CRC Press,
c2011.
|
Edición: | 3rd ed. |
Materias: | |
Acceso en línea: | https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=158236 |
Ejemplares similares
-
Consuming interests : the social provision of foods /
por: Marsden, Terry.
Fecha de publicación: (2000) -
Alternative food networks : knowledge, practice, and politics /
por: Goodman, David, 1938-
Fecha de publicación: (2012) -
Food product development based on experience
Fecha de publicación: (2002) -
Food economics /
por: Hansen, Henning Otte, 1959-
Fecha de publicación: (2013) -
Creating food futures trade, ethics and the environment /
por: Farnworth, Cathy.
Fecha de publicación: (2008)