Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Search
  • La cocina musulmana de Occiden...
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

La cocina musulmana de Occidente : historia de la gastronomía arabigoandaluza /

Bibliographic Details
Main Author: Molina Gómez, Juan Antonio, 1956-
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Sevilla : Ediciones Alfar, 2020.
Series:Alfar universidad ; 231.
Subjects:
Cooking, Mauritian.
Islamic cooking.
Gastronomía.
Cocina islámica.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=165264
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=165264

Similar Items

  • Cocina mediterránea /
    Published: (2012)
  • Dieta mediterránea : guía práctica de elaboración de recetas según el modelo "Mi plato" /
    by: Prieto Gómez, María Isabel,
    Published: (2019)
  • Cocina creativa /
    Published: (2015)
  • La cocina futurista : una comida que evitó un suicidio /
    by: Marinetti, Filippo Tommaso.
    Published: (2014)
  • Elaboración y exposición de comidas en el bar-cafetería : HOTR0508 /
    by: González Montero, Francisco Javier.
    Published: (2018)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...