Chemical food safety a scientist's perspective /

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Riviere, J. Edmond
Formato: Electrónico
Idioma:English
Fecha de publicación: Ames, Iowa : Iowa State Press, 2002.
Edición:1st ed.
Materias:
Acceso en línea:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=177777
LEADER 01301nam a2200337Ia 4500
001 ELB177777
003 FINmELB
005 20200520144314.0
006 m o d |
007 cr cn|||||||||
008 020307s2002 iaua sb 001 0 eng d
020 |z 9780813802541 
020 |z 0813802547 
035 |a (OCoLC)49305830 
040 |a FINmELB  |c FINmELB  |d FINmELB 
050 4 |a TX531  |b .R56 2002 
100 1 |a Riviere, J. Edmond  |q (Jim Edmond) 
245 1 0 |a Chemical food safety  |h [electronic resource] :  |b a scientist's perspective /  |c Jim Riviere. 
250 |a 1st ed. 
260 |a Ames, Iowa :  |b Iowa State Press,  |c 2002. 
300 |a xvii, 213 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references (p. 179-198) and index. 
588 |a Description based on metadata supplied by the publisher and other sources. 
590 |a Electronic reproduction. Santa Fe, Arg.: elibro, 2021. Available via World Wide Web. Access may be limited to eLibro affiliated libraries. 
650 0 |a Food contamination. 
650 0 |a Food additives  |x Toxicology. 
650 0 |a Health risk assessment. 
655 4 |a Electronic books. 
797 2 |a elibro, Corp. 
856 4 0 |u https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=177777 
950 |a eLibro English