Viewpoints and controversies in sensory science and consumer product testing
Autor principal: | Moskowitz, Howard R. |
---|---|
Otros autores: | Muñoz, Alejandra M., 1957-, Gacula, Maximo C. |
Formato: | Electrónico |
Idioma: | English |
Fecha de publicación: |
Trumbull, Conn. :
Food & Nutrition Press,
c2003.
|
Series: | Publications in food science and nutrition.
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=178513 |
Ejemplares similares
-
Sensory analysis of foods of animal origin /
Fecha de publicación: (2011) -
Multivariate and probabilistic analyses of sensory science problems
por: Meullenet, J.-F. 1968-
Fecha de publicación: (2007) -
Applied reliability
por: Grous, Ammar.
Fecha de publicación: (2013) -
Design and analysis of sensory optimization
por: Gacula, Maximo C.
Fecha de publicación: (1993) -
Evaluación sensorial de los alimentos /
por: Espinosa Manfugás, Julia.
Fecha de publicación: (2007)