Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Search
  • Tópicos en microbiología e i...
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

Tópicos en microbiología e inocuidad de los alimentos /

Bibliographic Details
Other Authors: Maier Neumann, Liliana,
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Santiago de Chile : RIL editores : Ediciones Universidad Santo Tomás, 2021.
Subjects:
Food > Safety measures.
Food > Microbiology.
Microbiología de alimentos.
Control de alimentos.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=189561
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=189561

Similar Items

  • Peligros microbiológicos e inocuidad de alimentos
    by: Escalona Rosabal, Armando.
    Published: (2009)
  • Determinación del índice de bacterias coliformes totales y fecales en muestras de alimentos y determinación del índice de estreptococo del grupo "D" en muestras de alimentos
    by: Urbaneja, Sixto.
    Published: (2009)
  • Análisis microbiológico de alimentos
    by: Puigdomenech, Germán L.
    Published: (2009)
  • Inocuidad de alimentos en vegetales orientales
    Published: (2000)
  • Predictive modelling in food /
    Published: (2019)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...