Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Preelaboración y conservació...
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

Preelaboración y conservación culinarias : HOTRO108 /

Bibliographic Details
Main Author: Caro Sánchez-Lafuente, Antonio,
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Málaga : IC Editorial, 2023.
Series:HOTR0108 - Operaciones básicas de cocina.
Subjects:
Cocina.
Gastronomía.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=247689
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=247689

Similar Items

  • Preelaboración y conservación culinarias /
    by: Carrón Sánchez, Ambrosio,
    Published: (2022)
  • Preelaboración y conservación culinarias /
    by: Caro Sánchez-Lafuente, Antonio.
    Published: (2017)
  • Los 100 secretos indispensables para saber cocinar : Pequeños trucos para elaborar grandes platos /
    by: Cookina,
    Published: (2009)
  • Los alimentos ultraprocesados /
    by: Sánchez Perona, Javier,
    Published: (2022)
  • Técnicas culinarias : primeras orientaciones en nutrición /
    by: Furlotti, María Celeste,
    Published: (2024)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_q7c602a4t3gh4e7nai97tj3vfv