Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Search
  • El color en la industria de lo...
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

El color en la industria de los alimentos /

Bibliographic Details
Main Author: Manresa González, Ada.
Other Authors: Vicente, Ileana,, Torricella Morales, Raul G,, Rodríguez Cabral, Luz María,
Format: eBook
Language:Spanish
Published: La Habana : Editorial Universitaria, 2007.
Subjects:
Food > Composition.
Color.
Alimento.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=71343
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=71343

Similar Items

  • Alimentos : bromatología /
    by: Blanco de Alvarado-Ortiz, Teresa.
    Published: (2008)
  • Tablas de composición de alimentos CESNID Taules de composició d'aliments del CESNID /
    Published: (2004)
  • Estudio de la estabilidad del ácido sórbico en un alimento a base de pollo por cromatografía líquida de alta resolución (HPLC) /
    by: Salinas, Nancy.
    Published: (2001)
  • Determinación de nitritos en chorizos por espectrofotometría derivativa, utilizando un sistema de análisis en flujo8 /
    Published: (2008)
  • Inocuidad de alimentos en vegetales orientales
    Published: (2000)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...