Regulation of functional foods and nutraceuticals a global perspective /
Otros autores: | Hasler, Clare M. |
---|---|
Formato: | Electrónico |
Idioma: | English |
Fecha de publicación: |
[Chicago, Ill.] : Ames, Iowa :
IFT Press ; Blackwell Pub.,
2005.
|
Edición: | 1st ed. |
Series: | IFT Press series.
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=177835 |
Ejemplares similares
-
Innovation in healthy and functional foods /
Fecha de publicación: (2012) -
Food product development based on experience
Fecha de publicación: (2002) -
Nutraceutical and functional food processing technology /
Fecha de publicación: (2015) -
Sustainable food processing /
Fecha de publicación: (2014) -
Food process engineering operations /
por: Saravacos, George D., 1928-
Fecha de publicación: (2011)