Biotechnology in flavor production /
Otros autores: | Havkin-Frenkel, D. 1951-, Dudai, N. |
---|---|
Formato: | eBook |
Idioma: | English |
Fecha de publicación: |
Chichester, England :
Wiley-Blackwell,
2016.
|
Edición: | Second edition. |
Materias: | |
Acceso en línea: | https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=178090 |
Ejemplares similares
-
Dictionary of flavors
por: De Rovira, Dolf A.
Fecha de publicación: (2008) -
Fundamentals of food biotechnology /
por: Lee, Byong H.,
Fecha de publicación: (2015) -
Biotechnology in functional foods and nutraceuticals
Fecha de publicación: (2010) -
Microbial biotechnology in agriculture and aquaculture /
por: Ray, Ramesh C.
Fecha de publicación: (2005) -
Biotechnology of plasma proteins /
por: Lundblad, Roger L.
Fecha de publicación: (2013)