Foodomics advanced mass spectrometry in modern food science and nutrition /
Otros autores: | Cifuentes, Alejandro. |
---|---|
Formato: | Electrónico |
Idioma: | English |
Fecha de publicación: |
Hoboken, N.J. :
John Wiley & Sons, Inc.,
2013.
|
Series: | Wiley-Interscience series on mass spectrometry.
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=178164 |
Ejemplares similares
-
Hydrogen exchange mass spectrometry of proteins : fundamentals, methods, and applications /
Fecha de publicación: (2016) -
Mass spectrometry and stable isotopes in nutritional and pediatric research /
Fecha de publicación: (2017) -
Electrospray and MALDI mass spectrometry fundamentals, instrumentation, practicalities, and biological applications /
Fecha de publicación: (2010) -
Mass spectrometry in drug metabolism and disposition basic principles and applications /
Fecha de publicación: (2011) -
Characterization of impurities and degradants using mass spectrometry
Fecha de publicación: (2011)