Open dating of foods
Autor principal: | Labuza, Theodore Peter, 1940- |
---|---|
Otros autores: | Szybist, Lynn M. |
Formato: | Electrónico |
Idioma: | English |
Fecha de publicación: |
Trumbull, CT :
Food & Nutrition Press,
c2001.
|
Series: | Publications in food science and nutrition.
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=178511 |
Ejemplares similares
-
Food packaging and shelf life a practical guide /
Fecha de publicación: (2010) -
Food packaging : principles and practice /
por: Robertson, Gordon L., 1946-
Fecha de publicación: (2013) -
Ecosustainable polymer nanomaterials for food packaging : innovative solutions, characterization needs, safety and environmental issues /
Fecha de publicación: (2013) -
Radiocarbon dating : an archaeological perspective /
por: Taylor, R. E. 1938-
Fecha de publicación: (2014) -
Envasado y empaquetado de productos alimenticios (MF0545_1) /
por: Rodriguez Peula, Manuel.
Fecha de publicación: (2013)