Agricultural and food electroanalysis /
Otros autores: | Escarpa Miguel, Alberto, 1968-, González Martín, María Cristina,, López Gil, Miguel Ángel, |
---|---|
Formato: | eBook |
Idioma: | English |
Fecha de publicación: |
Chichester, UK :
John Wiley & Sons,
2015.
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=179367 |
Ejemplares similares
-
Molecular biological and immunological techniques and applications for food chemists
por: Popping, Bert.
Fecha de publicación: (2010) -
Formulation engineering of foods
Fecha de publicación: (2013) -
Electro-oxidación de etanol en mezclas platino-iridio codepositadas sobre carbón vítreo
por: Rodríguez, Henry.
Fecha de publicación: (2004) -
Physicochemical aspects of food engineering and processing
Fecha de publicación: (2011) -
Encapsulation and controlled release technologies in food systems
Fecha de publicación: (2007)