Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Introducción a la tecnología...
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

Introducción a la tecnología de conservas vegetales /

Bibliographic Details
Main Author: Carrión Calderón, Miguel,
Other Authors: Rojas, Cristian,
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Cuenca : Universidad del Azuay, 2023.
Subjects:
Alimentos > Procesado.
Alimentos > Tecnología.
Procesado de alimentos.
Tecnología de alimentos.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=233860
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=233860

Similar Items

  • Los alimentos ultraprocesados /
    by: Sánchez Perona, Javier,
    Published: (2022)
  • AIC 2010 Color and Food : From the Farm to the Table : Interim Meeting of the International Color Association : proceedings /
    Published: (2010)
  • La alimentación en el siglo XXI /
    Published: (2009)
  • Elaboración de conservas y cocinados cárnicos : INAI0108 /
    by: Muñoz de la Poza, Ángel,
    Published: (2023)
  • Desarrollo de vegetales fermentados con cepas iniciadoras potencialmente probióticas
    by: García Varela, Yonarki.
    Published: (2010)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_u8n4pc61bdfs9183tl88rcc84u