The history and culture of Japanese food /
Autor principal: | Ishige, Naomichi, 1937- |
---|---|
Formato: | eBook |
Idioma: | English |
Fecha de publicación: |
Oxfordshire, England ; New York :
Routledge,
2014.
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=136301 |
Ejemplares similares
-
Food in the social order : studies of food and festivities in three American communities /
por: Douglas, Mary, 1921-2007,
Fecha de publicación: (2003) -
Food in the USA : a reader /
Fecha de publicación: (2002) -
Eat history : food and drink in Australia and beyond /
Fecha de publicación: (2013) -
Food, imaginaries and cultural frontiers essays in honor of Helen Macbeth /
Fecha de publicación: (2009) -
Consumption, food, and taste : culinary antinomies and commodity culture /
por: Warde, Alan.
Fecha de publicación: (1997)