Industria alimentaria : tecnologías emergentes /
Main Author: | Santamaria, Mercé Raventós. |
---|---|
Format: | eBook |
Language: | Spanish |
Published: |
Barcelona :
Universitat Politècnica de Catalunya,
2003.
|
Series: | Politext / Agroalimentaria.
|
Subjects: | |
Online Access: | https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=61412 |
Similar Items
-
Tecnologia de fluids alimentaris /
by: Raventós Santamaria, Mercè.
Published: (2005) -
Relaciones contractuales de la cadena alimentaria : estudio desde el análisis económico del derecho /
by: Rodríguez Cachón, Teresa.
Published: (2019) -
Food product development based on experience
Published: (2002) -
La concentración de agroindustrias rurales de producción de quesos en el noroeste del Estado de México un estudio de caracterización /
Published: (2009) -
Regulation of functional foods and nutraceuticals a global perspective /
Published: (2005)