Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Bebida fermentada probiótica...
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

Bebida fermentada probiótica de lactosuero con la adición de jugo de sábila (Aloe vera L.) y pulpa de mora (Rubus glaucus Benth) /

Bibliographic Details
Main Author: Rodríguez Villacis, Diómedes Hernán.
Other Authors: Hernández Monzón, Aldo,, Rodríguez Sánchez, José Luis,
Format: eBook
Language:Spanish
Published: La Habana : Editorial Universitaria, 2017.
Subjects:
Lactobacillus.
Probiotics.
Alimentación.
Libros electronicos.
Online Access:Click to View
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

Click to View

Similar Items

  • Estudio preliminar de la actividad antagónica sobre microorganismos patógenos de cepas de Lactobacillus aisladas a partir de heces de lactantes y leche materna /
    Published: (2012)
  • Lactobacillus spp importantes promotores de actividad probiótica, antimicrobiana y bioconservadora /
    by: Samaniego Fernández, Luz María.
    Published: (2000)
  • Flora normal, probióticos y salud humana
    Published: (2005)
  • Probióticos ámbitos de actuación y aplicaciones.
    Published: (2012)
  • Handbook of prebiotics and probiotics ingredients health benefits and food applications /
    Published: (2009)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_qha1r7d225hbfbn0tdj665rjmg