Preventing foreign material contamination of foods
Main Author: | Peariso, Doug. |
---|---|
Format: | Electronic |
Language: | English |
Published: |
Ames, Iowa :
Blackwell Pub.,
2006.
|
Edition: | 1st ed. |
Subjects: | |
Online Access: | https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=177836 |
Similar Items
-
Novel food processing effects on rheological and functional properties /
Published: (2010) -
Procedimiento de control para la seguridad sanitaria del proceso de producción de la panadería - dulcería "Doñaneli" de Cienfuegos
by: Correa Soto, Jenny.
Published: (2007) -
Evaluación sensorial aplicada a la investigación, desarrollo y control de la calidad en la industria alimentaria
Published: (2007) -
Gestión de la calidad en la industria alimentaria /
by: Carreño y Camacho, Angel Arturo.
Published: (2016) -
DNA methods in food safety : molecular typing of foodborne and waterborne bacterial pathogens /
Published: (2014)