DNA methods in food safety : molecular typing of foodborne and waterborne bacterial pathogens /
Otros autores: | Oyarzabal, Omar A.,, Kathariou, Sophia,, Carriço, João André, |
---|---|
Formato: | eBook |
Idioma: | English |
Fecha de publicación: |
Chichester, [England] :
Wiley Blackwell,
2014.
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=178087 |
Ejemplares similares
-
Good hygiene practices and their prevention of biofilms in the food industry /
por: Fink, Roy,
Fecha de publicación: (2019) -
Chemical food safety a scientist's perspective /
por: Riviere, J. Edmond
Fecha de publicación: (2002) -
Predictive modelling in food /
Fecha de publicación: (2019) -
Inocuidad de alimentos en vegetales orientales
Fecha de publicación: (2000) -
ICT and food security in Africa /
por: Adeniran, Adebusuyi Isaac,
Fecha de publicación: (2020)