Novel food processing effects on rheological and functional properties /
Other Authors: | Ahmed, Jasim. |
---|---|
Format: | Electronic |
Language: | English |
Published: |
Boca Raton, Fla. :
CRC Press,
c2010.
|
Series: | Electro-technologies for food processing series.
|
Subjects: | |
Online Access: | https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=154478 |
Similar Items
-
Preventing foreign material contamination of foods
by: Peariso, Doug.
Published: (2006) -
Evaluación sensorial aplicada a la investigación, desarrollo y control de la calidad en la industria alimentaria
Published: (2007) -
Procedimiento de control para la seguridad sanitaria del proceso de producción de la panadería - dulcería "Doñaneli" de Cienfuegos
by: Correa Soto, Jenny.
Published: (2007) -
Gestión de la calidad en la industria alimentaria /
by: Carreño y Camacho, Angel Arturo.
Published: (2016) -
Sustainable food processing /
Published: (2014)