Formulation engineering of foods
Otros autores: | Norton, Jennifer E., Fryer, P. J., Norton, Ian T. |
---|---|
Formato: | Electrónico |
Idioma: | English |
Fecha de publicación: |
Chichester, West Sussex, U.K. :
Wiley-Blackwell,
c2013.
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=178767 |
Ejemplares similares
-
Agricultural and food electroanalysis /
Fecha de publicación: (2015) -
Molecular biological and immunological techniques and applications for food chemists
por: Popping, Bert.
Fecha de publicación: (2010) -
Physicochemical aspects of food engineering and processing
Fecha de publicación: (2011) -
Evaluación sensorial de los alimentos /
por: Espinosa Manfugás, Julia.
Fecha de publicación: (2007) -
Sensory analysis of foods of animal origin /
Fecha de publicación: (2011)